Továbbra is góltalanul  2016.03.08.

Ezúttal a DVSC-TEVA ellen ért el gólnélküli döntetlent a Vasas.

A mérkőzés előtt két Vasas-legendát, a közelmúltban 75 éves Ihász Kálmánt, valamint a 60 éves dr. Izsó Ignácot köszöntötte Raduly József, a Vasas SC tiszteletbeli elnöke, Markovits László, a Vasas SC elnöke és Keresztúri András, a Vasas FC technikai vezetője.


fotó: Doba István

A kezdősípszó után cseppet sem látszott, hogy a Debrecen a bajnokság második helyezettje, egy tizenegyesgyanús szituáció mellett két hatalmas helyzetig is eljutottak a mieink, de Novák Csanád továbbra sem találta meg a góllövőcipőjét.

A félidő végére kicsit kiegyenlítődött a játék, a vendégek egyéni villanások után veszélyeztettek, de a kapusok összességében nem kaptak sok munkát.

A második játékrészben fontos momentumnak tűnt Takács Tamás kiállítása, de hiába kerültünk a Honvéd-meccshez hasonlóan emberelőnybe, harminc perc sem volt elég ahhoz, hogy komoly helyzeteket alakítsunk ki. Összességében mindkét együttes rászolgált a pontosztozkodásra, a kérdés már csak az, hogy ez az egy pont mekkora segítséget jelent a mieink számára a bennmaradásért vívott élet-halál harcban...

fotó: Doba István

fotó: Doba István

fotó: Doba István

 

 

 

forrás: http://www.vasassc.hu