Google bookmark

Elismerő mondatok a résztvevőktől a szervezők felé, elismerés ifjú labdarúgóinknak, akik kiváló játékot mutatva, hajszállal maradtak le a kupagyőzelemről. Ez lehet az elmúlt hétvége tömör összegzése.

Augusztus 14-16. között, a Vasas SC idén is megrendezte a Farkas János Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Emléktornát, ezúttal az U16-os korosztály részére. A hosszú ideje tartó, minden részletre kiterjedő, alapos szervezőmunka következtében a részvevő magyar és külföldi csapatok emlékezetes napokat töltöttek Budapesten.

A torna színvonalát emelte – de egyben bizonyította is – a díjátadók rangos névsora.
Köztük láthattuk Greg Dorey-t, Nagy-Britannia magyarországi nagykövetét, a torna fővédnökét is, aki nagy lelkesedéssel és elismeréssel követte végig a színvonalas rendezvényt. Biztosította a klub vezetőit, hogy hasonló kezdeményezések esetén mindig számíthatnak támogatására.

A díjátadók névsora:
Greg Dorey Brit nagykövet, Markovits László a Vasas SC ügyvezető elnöke, Dunai Antal MLSZ alelnöke - labdarúgó olimpiai bajnok, Ruzics Miklós a Lancast ügyvezetője, Somfai Csaba a Kölcsey Ferenc Gimnázium vezető testnevelő tanára, Mészöly Géza a Vasas vezetőedzője, Vladan Filipovics FIFA licenszes menedzser, dr. Jákó János a Vasas SC elnökségi tagja, Amnon Frankl a torna támogatója, Ihász Kálmán labdarúgó olimpiai bajnok, Berendy Pál és Raduly József a Vasas SC örökös tagjai, Czeizler Gábor a torna támogatója, Kiss Tamás  a XIII. ker.-i Önkormányzat sportfelelőse

Díjkiosztó 2009.08.14-16.

forrás : VASAS Akadémia